MANSCO OY – suomalainen perheyritys koneistaa

Perheyrityksessä pidetään aina yhtä niin omien kuin asiakkaidenkin kanssa. Yhdessä yrittäminen on osaamista ja onnistumista.

MANSCO OY perustettiin reilut kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 1998 aluksi oman alueen teollisuuden sopimusvalmistajaksi. Parissa vuosikymmenessä koneistustoiminta on laajentunut koko Suomeen, Pohjolaan ja myös Keski-Eurooppaan. Suomessa pääosa asiakkaista on tutkimus- ja testauslaitteita valmistavia yrityksiä.

Mansco suomalainen perheyritys koneistaa

Perheyrityksen vahvuuksia ovat joustavuus ja luotto omaan osaamiseen.  Kehitämme ammattitaitoamme, investoimme uusiin koneisiin ja laitteisiin ja kehitymme asiakkaidemme vankkojen vaatimusten mukana.

Luottamus on aina molemminpuolista, ja siksi MANSCO OY:n asiakassuhteet ovat pitkiä ja kestäviä. Perheyrityksemme sijaitsee Nivalan teollisuuskylässä. Huolella rakennettu yhteistyöverkosto auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme oman osaamisemme lisäksi Suomen suurimman teollisuuskylän yli sadan yrityksen yhteistyöverkoston avulla. Voimme aina tehdä täydellistä ja yksilöllistä mittatilaustyötä kustannuksiltaan hyvin tehokkaasti.

Toivotamme sinut tervetulleeksi MANSCO OY:n asiakkaaksi. Yhdessä yrittäminen on osaamista ja onnistumista.

Mansco suomalainen perheyritys koneistaa